Det gamle vedskjulet ble bygd om til bakstehus. det sto ferdig våren 2017.

Kjose Gårdsbakeri ble startet i 2013 og vi baker og selger lefser og flatbrød. Takkebakst er et håndverk og Kjose Gårdsbakeri skal ta vare på gamøe bakstemetoder, spre kunnskap og kulturhistorie.

Kjosebygda kan ikke skryte av gammel og tradisjonsrik takkebakst med godt bevoktede oppskrifter rundt om på gårdene. Kjose Gårdsbakeri har derfor skapt en tradisjon, utviklet sine egne oppskrifter og skapt nye produkter med lokale navn.

Vi baker Kjose-Lefsa, Farris-Flatbrød, Saga-Flatbrød og Bjørnøyas Matlefse. Dette er egenkomponerte, lokale spesialiteter med smak av tradisjon. I tillegg lager jeg granskuddsirup og geiteramssaft.

Våren 2017 nådde vi en vikitg milelæl - da sto nytt bakstehus ferdig.

 

 

Utsalgssteder: 

Butikker: 

Du kan kjøpe Kjose-Lefsa på Meny Søndersrød (Helgeroa), Meny Sentrum (Larvik), Meny Blinken på Østre Halsen, Meny Stavern og Meny Fritzøe BryggeI tillegg leverer jeg lefser og flatbrød til Sjøslag Restaurant og Naust Cafè på Fritzøe Brygge samt til  Elsas Basar på Østre Halsen.

Markeder: 

Kjose Gårdsbakeri kan du også møte på ulike markeder gjennom året. Du finner oss blant annet på Helgeroadagaen i slutten av juni, Hillestadmarkedet i september, Kjosemarkedet i november, julemarkedet til hobbyklubben i Langangen og julemarkedet til Tjølling bygdekvinnelag på Aspargesgården.

Bodils Garasje:

Er for tiden ikke i drift pga stort svinn, men det jobbes med å lage et nytt utsalgssted med et bredere utvalg av varer. Jeg skal samarbeide med andre lokale krefter i bygda og vi kaller det "SMAKEN AV KJOSE" 

Ring og bestill:

Det er også mulig å ringe tlf 99 64 47 03 og bestille direkte. Vi blir enige om henting, evt. levering.

Håper det smaker ❤️

 

 • Kjose-Lefsa

  En fløyelsmyk lefse smurt med meierismør, melis og sukker. Mild og søt i smaken. Den tåler godt å ligge en dag og er fortsatt god å spise.
  Leveres i pakker med 2 ferdigsmurte leiver. Pris kr. 75,-

 • Farris-Flatbrødet

  Små dekorative, kuvertflatbrød med en mild smak av rosmarin. Rosmarin er symbolet på vennskap, lojalitet og erindring. Flatbrødet er spesielt utviklet til spekemat, men har vært tilbehør på tapasbordet, til ost og kjeks og til frukt eller snacks. Leveres i poser med 30 stk. Pris kr. 75,-

 • Saga-Flatbrødet

  Litt grove og tykkere flatbrød, som passer godt til supper og lapskaus eller bare med godt smør. Leveres i poser med 5 flatbrød. Pris kr. 75,-